21 Sep
21Sep

Рюкзак Terra Incognita Mountain 65 – чудовий подарунок для близької людини

Вибір рюкзака - це нелегке завдання, а вибір для когось, як подарунок, це ще складніше. Особливо вибір першого рюкзака, щоб заохотити і підтримати захоплення туризмом. Але разом із інтернет-магазином Робінзон все стає можливо! Широкий вибір виробників, різноманіття кольорів та об'ємів, гарно подані характеристики, реальні відгуки, підйомні ціни, привітні консультанти і я швидко визначилась з оптимальним варіантом, яким став прекрасний рюкзак (цьому підтвердження нижче): Terra Incognita Mountain 65. При оплаті та доставці труднощів не виникло.

На час написання рюкзак вже протестований в трьох походах Карпатами та в кількох поїздках Україною, не тільки хлопцем (якому його подаровано), а й дівчиною (яка його вибирала).

Літня спека та карпатські зливи допомогли тестувати обновку, створювало незручності відсутність спеціального чохла від дощу, хотілося, щоб він ішов в комплекті. Але його можна з легкістю купити додатково (наприклад чохол для рюкзака Terra Incognita RainCover L).

В загальному враження позитивні, плюсів багато, великих мінусів особисто я не знаходила. Всім характеристикам описаним на сайті інтернет-магазину Робінзон відповідає.

Об'єм 65 літрів для короткотривалих походів достатній, для дівчат великий, але краще нехай вільне місце буде, ніж щось не поміститься.

Колір зелено-сірий гармонійний з горами, і не яскравий і не тьмяний, що важливо для красивого фотоархіву.

 

Підвісна система CR Carry System забезпечує точну підгонку під фігуру жіночу і чоловічу, рівномірно розподіляється навантаження.

 

Регулюється по висоті S-M-L.

 

Вентилюється спина непогано, але під час важких підйомів в жаркі літні дні, на жаль, вентиляція не справляється.

Анатомічна посилена конструкція вентильованого поясного ременя c кишенями - ремінь хороший, об’єм  і для струнких і не дуже, кишеньки чудові – всі дрібниці під руками. 

Грудна стяжка на резинці, що дуже добре.

Знімний клапан з внутрішньою кишенею для документів, великим верхнім відділенням з органайзером і карабіном для ключів. Все практично і нічого зайвого.

 

Є пам'ятка з сигналами допомоги, вшита в клапан. Дякувати Богу, не пригодилась.

Фронтальна об'ємна кишеня - найкраще місце для засобів захисту від дощу.

Внутрішня кишеня Н2О і спеціальний клапан для питної системи, тому в найближчому майбутньому планується покупка питної системи.

Компресійні бічні ремені шикарної довжини: килимки, палатки, бутлі із джерельною водою, одяг, дрова - все витримують!

Петлі для льодового спорядження і палиць використовувались для сокири, вкрай необхідного інструменту в літніх походах.

Дві нижні бічні кишені з сітки тут і пляшка з водою завжди під руками, цукерки можна дістати швиденько, а можна і пучок лікарських трав висушити по дорозі додому.

Нижній вхід і перегородка на "блискавці" - ідеально для спальника.

Справді посилене дно (тканина дна - 1680D Nylon FTX TM), стійке до механічних впливів, водостійке, досі без ознак пошкодження.

Тканина - 600D Polyester Rip Stop, також стійкий до зношування, не вигорає на сонці, легко чиститься і швидко висихає. Розривів ще не було, шви цілі.

Вага 2,36 кг. Це не головне, головне правильне складання і відсутність зайвих речей. Хоча завжди хочеться трішки легший наплічник, особливо в кінці дня і чим вище над рівнем моря.

Ціна відносне значення для кожного, для когось це велика сума, для інших ні. Основне те, що все відповідає характеристикам, якість непогана, український виробник.

Рюкзак Terra Incognita Mountain 65 став чудовим атрибутом походів в Карпати, приносить легкість, комфорт та задоволення туристові. На даний час для нас любителів гір, які не часто ходять і лише в короткі легкі походи - це прекрасний варіант: економічний, функціональний, міцний, гарний і фотогенічний!!!


Валентин і Наталя, 2017 рік